Hovedretter

Serranosvøbte koteletter i fad

Servér retten direkte fra fadet og spar opvask. Her får du opskriften på serranosvøbte koteletter i fad

Serranosvøbte koteletter i fad 

Tid: 30 minutter. Ovntid: 60 minutter
Antal personer: 4
 
DET SKAL DU BRUGE
2 rødløg
2 fed hvidløg
2 æbler
400 g jordskokker
400 g kartofler
2 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
 
 
SERRANOSVØBTE KOTELETTER
4 svinekoteletter
salt og friskkværnet peber
1 bundt salvie
8 skiver serranoskinke
2 dl hvidvin
 
Forkæl dig selv og få femina leveret hver uge. Køb et abonnement her
 
PRØV OGSÅ: Koteletter i fad med æbler og rødbeder
 

Opskrift - sådan laver du serranosvøbte koteletter i fad 

1. Tænd ovnen på 175°. Pil rødløg, og skær dem i tynde både. Pil hvidløg, og skær dem i tynde skiver. Skyl æblerne, fjern kernehuset, og skær æblerne i både. Skrub eller skræl jordskokkerne, og skær dem i skiver på 1 cm’s tykkelse. Skræl kartoflerne, og skær dem i 1 cm tykke skiver. Vend jordskokker, kartofler, rødløg, hvidløg og æble med olie, og fordel dem i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber.
 
2. SERRANOSVØBTE KOTELETTER: Dup koteletterne tørre, og krydr dem godt med salt og peber. Fordel salvieblade over koteletterne, og vikl kødet ind i serranoskinke. Læg koteletterne i fadet. Hæld hvidvin i bunden, og sæt fadet i ovnen i ca. 60 minutter, til koteletterne er gennemstegte, og kartofler og grøntsager er gyldne og møre.
 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Gulerodssuppe med ingefær og rugbrødsknas – Få opskriften her

Tirsdag: Mexicanske pulled chicken-wraps – Få opskriften her

Onsdag: Æggekage med chorizo og græskar – Få opskriften her

Torsdag: Sesam-laks med citronpasta og ærter – Få opskriften her