Hovedretter
Rødspættefileter med sprød salat
Den klassiske fiskefilet kan meget andet end at blive serveret med rugbrød og remoulade. Her er min opdaterede version. Her får du opskriften på rødspættefileter med sprød salat
Onsdag, 7. august 2019 - 7:10 - af Timm Vladimir, Foto: Columbus Leth
Tid i alt: 20 min
Antal personer: 4
DET SKAL DU BRUGE
4 dobbelte rødspættefileter
1 spsk. hvedemel
1 æg
2 dl rasp
smør til stegning
salt og peber
SPRØD SALAT
1 gulerod
100 g squash
100 g fennikel
1 dl ravigottesauce
2 spsk. finthakket frisk dild
TIL SERVERING
karse
frisk dild
evt. godt brød
Opskrift - sådan laver du rødspættefileter med sprød salat
1. Vend fiskefileterne i hvedemel krydret med salt og peber, vend dem herefter i sammenpisket æg og til sidst i rasp. Steg dem i smør på en pande i ca. 2 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
2. SPRØD SALAT: Skræl guleroden, og skær den i tynde strimler. Skyl squashen, og skær den i tynde skiver. Rens fennikel, og skær den i fine skiver. Vend gulerod, squash og fennikel sammen med ravigottesauce og friskhakket dild.
3. SERVERING: Anrat de nystegte fiskefileter sammen med den sprøde salat, og drys med karse og masser af dild. Byd evt. brød til.