Hovedretter

Ristaffel med kylling, æbler og peanuts

Servér retten med masser af toppings, så alle omkring bordet kan drysse med netop dét, de holder allermest af. Her får du opskriften på ristaffel med kylling, æbler og peanuts.

Tilberedelsestid: 35 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE:

500 g kyllingebrystfilet
2 spsk. karry
2 tsk. stødt gurkemeje
1 tsk. stødt koriander
½ tsk. tørrede chiliflager
2 spsk. smør til stegning
1 æble
1½ dl grøntsagsbouillon
2½ dl piskefløde
Salt og peber

TILBEHØR:

4 dl ris

TIL SERVERING:

1 æble
3 forårsløg
1 dl rosiner
1 dl saltede peanuts

Opskrift - sådan laver du ristaffel med kylling, æbler og peanuts

 
TILBEHØR: Kog risene efter anvisningen på pakken.
 
Skær kyllingekødet i tern. Svits alle krydderierne i smør i en gryde, til det begynder at dufte. Tilsæt kyllingekødet, og lad det blive brunt på alle sider. Skyl æblet, fjern kernehuset, og riv æblet groft. Lad æblet stege med i gryden i et par minutter. Hæld bouillon og fløde på. Lad retten simre i 10 minutter, og smag til med salt og peber.
 
SERVERING: Skyl æblet, fjern kernehuset, og skær æblet i tern. Rens forårsløgene, og skær dem i tynde, skrå skiver. Servér kylling i karrysauce med kogte ris, æbletern, forårsløg, rosiner og peanuts i små skåle.
 
 
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
 
 
Læs mere om: