Disse vegetariske tacos er fyldt med blomkål og kikærter, der er ristet i ovnen sammen med mexicanske krydderier. Her får du opskriften på tacos med mexi-blomkål.
50 min4 personer
DET SKAL DU BRUGE:
1 blomkål
1 dåse kikærter
2 spsk. olivenolie
1 tsk. hvidløgspulver
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. stødt spidskommen
Salt og peber
100 g cheddar
TIL SERVERING:
12 tacoskaller
2 avocadoer
1 dl cremefraiche 18 %
230 g tomatsalsa
1 håndfuld frisk koriander
Opskrift - sådan lavr dut tacos med mexi-blomkål:
Tænd ovnen på 200°. Skær blomkålen i buketter, skyl og afdryp dem, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dræn kikærterne fra dåsen, tør dem i et rent viskestykke, og hæld dem på bagepladen. Vend blomkål og kikærter i olie, hvidløgspulver, koriander, spidskommen, salt og peber. Bag blomkål og kikærter i ovnen i 25 minutter, til de er gyldne. Fordel revet cheddar over de bagte blomkål og kikærter, og bag dem i yderligere 5 minutter, til osten er smeltet. SERVERING: Lun tacoskallerne i ovnen. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Servér tacoskallerne med mexi-blomkål, avocado, cremefraiche, salsa og koriander. Find indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER Mandag: Laks med bagte gulerødder og pesto Tirsdag: Æggewraps med linser og avocado Onsdag: Ristaffel med kylling, æbler og peanuts Fredag: Italienske kødboller med spaghetti og tomatsauce