Opskrift - sådan lavr dut tacos med mexi-blomkål:
Tænd ovnen på 200°. Skær blomkålen i buketter, skyl og afdryp dem, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dræn kikærterne fra dåsen, tør dem i et rent viskestykke, og hæld dem på bagepladen. Vend blomkål og kikærter i olie, hvidløgspulver, koriander, spidskommen, salt og peber. Bag blomkål og kikærter i ovnen i 25 minutter, til de er gyldne. Fordel revet cheddar over de bagte blomkål og kikærter, og bag dem i yderligere 5 minutter, til osten er smeltet.
SERVERING: Lun tacoskallerne i ovnen. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Servér tacoskallerne med mexi-blomkål, avocado, cremefraiche, salsa og koriander.
Find indkøbslisten til hele ugen her UGENS ANDRE OPSKRIFTER Mandag: Laks med bagte gulerødder og pesto (link fjernet) Tirsdag: Æggewraps med linser og avocado (link fjernet) Onsdag:
Ristaffel med kylling, æbler og peanuts Fredag:
Italienske kødboller med spaghetti og tomatsauce