Mad
7. april 2020

Pizza med bacon, chili og aspargesbroccoli

Giv pizzaen ekstra smag med sprød bacon og et drys chili. Bundene kan du købe dig til på travle dage
Af: Camilla Biesbjerg Markussen
Pizza med bacon, chili og aspargesbroccoli

Foto: Line Falck

Giv pizzaen ekstra smag med sprød bacon og et drys chili. Bundene kan du købe dig til på travle dage
15 min4 personer

Det skal du bruge

  • 2 ruller færdigkøbt pizzadej
  • 100 g mascarpone
  • salt og peber
  • 200 g bacon i skiver
  • 300 g aspargesbroccoli
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 usprøjtet citron
  • 60 g små kapers
  • 1 tsk. knust tørret chili

Topping

  • 25 g parmesan
  • 1 potte basilikum
Annonce

Sådan laver du pizza med bacon, chili og aspargesbroccoli

  1. Tænd ovnen på 230° varmluft. Lad 2 bageplader blive varme i ovnen.
  2. Læg pizzadejene på hver sit ark bagepapir.
  3. Smør mascarpone på bundene i et jævnt lag, og krydr dem med salt og peber.
  4. Fordel baconskiverne på de 2 pizzaer.
  5. Skyl aspargesbroccoli, og skær evt. de store igennem på langs. Vend aspargesbroccoli med olie og salt, og fordel dem på pizzaerne.
  6. Riv citron-skallen fint. Drys kapers, tørret chili og citronskal jævnt ud over pizzaerne.
  7. Træk bagepapiret med pizzaerne over på de varme bageplader, og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter.
  8. Topping: Servér pizzaerne rygende varme med friskhøvlet parmesan og friske basilikumblade på toppen.

Velbekomme!

Flere opskrifter på nem og lækker pizza

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.