Hovedretter
Pizza med bacon, chili og aspargesbroccoli
Giv pizzaen ekstra smag med sprød bacon og et drys chili. Bundene kan du købe dig til på travle dage. Her får du opskriften på pizza med bacon, chili og aspargesbroccoli.
Tirsdag, 7. april 2020 - 8:00 - af Camilla Biesbjerg Markussen. Foto: Line Falck
Forberedelsestid: 15 min
Tilberedelsestid: 15 min
Antal personer: 4
DET SKAL DU BRUGE
2 ruller færdigkøbt pizzadej
100 g mascarpone
Salt og peber
200 g bacon i skiver
300 g aspargesbroccoli
2 spsk. olivenolie
1 usprøjtet citron
60 g små kapers
1 tsk. knust tørret chili
Til servering:
25 g parmesan
1 potte basilikum
Opskrift - sådan laver du pizza med bacon, chili og aspargesbroccoli
Tænd ovnen på 230° varmluft. Lad 2 bageplader blive varme i ovnen. Læg pizzadejene på hver sit ark bagepapir. Smør mascarpone på bundene i et jævnt lag, og krydr dem med salt og peber. Fordel baconskiverne på de 2 pizzaer. Skyl aspargesbroccoli, og skær evt. de store igennem på langs. Vend aspargesbroccoli med olie og salt, og fordel dem på pizzaerne. Riv citron-skallen fint. Drys kapers, tørret chili og citronskal jævnt ud over pizzaerne. Træk bagepapiret med pizzaerne over på de varme bageplader, og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter. Servér pizzaerne rygende varme med friskhøvlet parmesan og friske basilikumblade på toppen.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER