Torsdag, 14. september 2017 - 7:12 - af Emma Martiny, Foto: Nina Malling,skovdalnordic.com
Perlespeltsalat med krebsehaler og avocado
Tid: 25 minutter
Antal personer: 4
DET SKAL DU BRUGE
3 dl perlespelt
3 spsk. olivenolie
saft og skal af ½ usprøjtet citron
salt og friskkværnet peber
200 g frosne pillede edamamebønner
1 bakke blandet grøn salat
2 avocadoer
340 g krebsehaler
1 håndfuld dild
groft brød til servering
Opskrift - sådan laver du perlespeltsalat med krebsehaler og avocado
Skyl perlespelten, og kog den mør efter anvisningen på pakken. Lad den dryppe af i en sigte, og kom den i en skål. Tilsæt olivenolie, citronsaft, fintrevet citronskal, salt og peber, og rør rundt. Lad perlebyggen køle af. Hæld kogende vand over edamamebønnerne, så de tør op, og si vandet fra. Vend edamamebønnerne i perlebyggen. Skyl og tør salaten, og anret den i et salatfald. Fordel perlebyg og edamamebønner over salaten. Skær avocadoerne i skiver, og anret dem over salaten sammen med afdryppede krebsehaler og dild. Servér salaten med groft brød.