Opskrift - sådan laver du pastasalat med grøn pesto og bagte gulerødder
1. BAGTE GULERØDDER: Tænd ovnen på 220°. Skræl gulerødder, og skær dem i skrå skiver. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og vend dem med olie, basilikum og salt. Bag dem i 25 minutter, til de er møre og gyldne.
2. Kog pasta i saltet vand efter anvisningen på emballagen. Afdryp kikærterne, og skyl dem i en sigte. Vend kikærter og friskkogt pasta sammen med grøn pesto i en skål. Skyl spinaten, og vend den i pastasalaten sammen med bagte gulerødder, spinat og bøffelmozzarella revet i mindre stykker.
3. SERVERING: Top pastasalaten med plukket basilikum, og servér med citron skåret i både.
TIP: Blend evt. din egen pesto af frisk basilikum, pinjekerner, revet parmesan og olivenolie. Smag til med salt, peber og æbleeddike.