pasta
Mad

Pasta med ramsløgs-pesto

12. april 2016
af Timm Vladimir
Foto: Columbus Leth
Find ramsløg i have og skovbund netop nu – eller led efter det i supermarkedets grøntafdeling. Her får du opskriften på pasta med ramsløgs-pesto

Pasta med ramsløgs-pesto til 4 personer

Tid: 15 minutter DET SKAL DU BRUGE 400 g pasta 1 frisk rød chili 150 g feta RAMSLØGS-PESTO 2 håndfulde ramsløg 1 dl koldpresset rapsolie 75 g mandler 50 g parmesan saft af 1 citron salt og friskkværnet peber PRØV OGSÅ: Pasta med aubergine-tomat-sauce

Opskrift - sådan laver du pasta med ramsløgspesto

1. Ramsløgs-pesto: Blend ramsløg med olie i en foodprocessor eller minihakker. Tilsæt mandler og parmesan, og blend, til du har en ensartet pesto. Smag pestoen til med citronsaft, salt og peber. 2. Kog pastaen i letsaltet vand, efter anvisningen på pakken. Rens chilien, og hak den fint. Vend et par skefulde ramsløgs-pesto i den friskkogte, afdryppede pasta, mens den stadig er varm. Anret pastaen med mere pesto, smuldret feta og et drys hakket chili. PRØV OGSÅ: Pastaret med tomater, chili og bacon

Læs også