Pasta med ramsløgs-pesto til 4 personer
Tid: 15 minutter
DET SKAL DU BRUGE 400 g pasta 1 frisk rød chili 150 g feta
RAMSLØGS-PESTO 2 håndfulde ramsløg 1 dl koldpresset rapsolie 75 g mandler 50 g parmesan saft af 1 citron salt og friskkværnet peber
PRØV OGSÅ: Pasta med aubergine-tomat-sauce Opskrift - sådan laver du pasta med ramsløgspesto
1. Ramsløgs-pesto: Blend ramsløg med olie i en foodprocessor eller minihakker. Tilsæt mandler og parmesan, og blend, til du har en ensartet pesto. Smag pestoen til med citronsaft, salt og peber. 2. Kog pastaen i letsaltet vand, efter anvisningen på pakken. Rens chilien, og hak den fint. Vend et par skefulde ramsløgs-pesto i den friskkogte, afdryppede pasta, mens den stadig er varm. Anret pastaen med mere pesto, smuldret feta og et drys hakket chili.
PRØV OGSÅ: Pastaret med tomater, chili og bacon