Pasta med chorizo og tomater
Hovedretter

Pasta med chorizo og tomater

Nemme pastaretter kan man ikke få for mange af. Denne udgave er lavet med ingredienser, du måske allerede har i køkkenet. Her får du opskriften på pasta med chorizo og tomater

Tid i alt: 30 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

200 g tørret chorizo
1 løg
3 fed hvidløg
1 stilk frisk rosmarin
2 dåser hakkede tomater
1 spsk. rødvinseddike
3 dl grøntsagsbouillon
salt og friskkværnet peber
500 g penne (pastarør)

SERVERING

parmesan
50 g rucola

Opskrift - sådan laver du pasta med chorizo og tomater 

 
1. Skær chorizo i skiver, og rist dem sprøde på en pande med høje kanter. Tag dem af panden – lad stegefedtet blive på panden. Pil og hak løg og hvidløg, og steg dem på panden i chorizofedtet. Hak rosmarin fint, og lad det stege med på panden. Tilsæt hakkede tomater, rødvinseddike, bouillon, salt og friskkværnet peber, og vend chorizoskiverne i. Lad saucen simre, mens du koger pastaen. Si vandet fra pastaen, og vend pastaen i tomatsaucen.
 
2. SERVERING: Anret pastaretten med friskrevet parmesan og skyllet rucola.
 

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Sushi-skål med avocadoris - Få opskriften her

Tirsdag: Galette med søde kartofler - Få opskriften her

Torsdag: Italiensk tomatsuppe med kylling og mascarponecreme - Få opskriften her

Fredag: Mellemøstlig musaka med aubergine - Få opskriften her