Pappardelle
Hovedretter

Pappardelle med svampe, valnødder og rosmarin

Her får du en skøn pastaret der ikke tager mere end 20 minutter at lave. Og svampene har en dyb umamismag, så man kan sagtens undvære kød i retten. Her får du opskriften på pappardelle med svampe, valnødder og rosmarin

Pappardelle med svampe, valnødder og rosmarin

Tid: 20 minutter
Antal personer: 4
 
DET SKAL DU BRUGE
400 g pappardelle
1 rødløg
4 spsk. olivenolie til stegning
150 g svampe, f.eks. bøgehatte
 
 
1 håndfuld tørrede sorte trompethatte (udblødte)
5 kviste rosmarin
100 g valnøddekerner
50 g parmesan + lidt til servering
salt og friskkværnet peber
 
Få 13 nr. af femina + 3 Kähler Hammershøi vaser for kun 348 kr.
 
PRØV OGSÅ: Pasta med portobellosvampe, asparges og æggeblomme
 

Opskrift - sådan laver du pappardelle med svampe, valnødder og rosmarin

 
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Pil og hak rødløget, og steg det i olie på en pande. Rens svampene, skær dem evt. i mindre stykker, og lad dem stege sammen med rødløget i 3-4 minutter, til de har taget lidt farve. Tilsæt friskhakket rosmarin og valnødder, og lad det stege i yderligere et par minutter. Vend pastaen og en smule af kogevandet godt sammen med den stegte svampeblanding på panden. Sluk for varmen, og tilsæt friskrevet parmesan. Vend det forsigtigt rundt, og smag til med salt og peber. Servér med mere parmesan på toppen.