Hovedretter

Oksekød på spyd og coleslaw med rygeostdressing

Madplan for uge 36: Ugens fredagsopskrift er oksekød på spyd og coleslaw med rygeostdressing. Få opskriften her

Oksekød på spyd og coleslaw med rygeostdressing til 4 personer

Det kan godt betale sig at købe pitabrød af god kvalitet, f.eks. hos bageren.

Tid: 25 minutter.
 
DET SKAL DU BRUGE
600 g oksekød, f.eks. tykstegsbøffer
olivenolie til stegning
8 træspyd
1 bundt estragon
salt og friskkværnet peber
 
RYGEOSTDRESSING
200 g rygeost
4 spsk. græsk yoghurt
1 spsk. tahin (sesampasta)
salt og friskkværnet peber
 
COLESLAW
3 gulerødder
½ spidskål
10 radiser
1 bundt basilikum
 
TIL SERVERING
4 pitabrød
 

Opskrift - sådan laver du oksekød på spyd og coleslaw med rygeostdressing

 
1. Rygeostdressing: Rør rygeost sammen med yoghurt og tahin. Smag til med salt og peber. 
 
2. Coleslaw: Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde stave. Snit spidskål fint. Rens radiserne, og skær dem i papirtynde skiver. Hak basilikum fint. Vend det hele i dressingen. 
 
3. Skær oksekødet i 8 stykker, og steg dem i olivenolie på en pande. Tag det fra varmen, og sæt stykkerne på spyd. Hak estragon fint, og drys det på kødet. Krydr med salt og peber.
 
4. Servering: Lun pitabrødene i ovnen eller på brødristeren, og servér dem med oksekødsspyd og coleslaw.
 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Burgere med lam og kikærter - Få opskriften her

Tirsdag: Dampet laks og quinoasalat med mango og mynte - Få opskriften her

Onsdag: Pizza med æg, pancetta og rosmarin - Få opskriften her

Torsdag: Kylling med chorizo i tortillapandekager - Få opskriften her