Hovedretter

Mørbrad i parmasvøb

Mørbrad er perfekt til grill. Du kan forberede og brune mørbraderne om morgenen og sætte dem på køl, til de skal på grillen



Mørbrad i parmasvøb til 6 personer

Ingredienser:
2 svinemørbrader a 600-700 g
4 fed hvidløg, finthakkede
4 stilke rosmarin
4 stilke timian
fintrevet skal af 1 usprøjtet citron
havsalt og friskkværnet peber
solsikkeolie til stegning
ca. 8 skiver parmaskinke

Opskrift - Sådan laver du mørbrad i parmasvøb

1. Afpuds mørbrad for sener og fedt. Pil hvidløgsfeddene, og pluk rosmarin og timian; hak det. Bland det i en skål sammen med citronskal. Krydr med salt og peber.

2. Steg mørbraderne på alle sider i olie på en varm pande. Tag dem fra varmen, og fordel krydderiblandingen over det hele. Pak dem ind i parmaskinke, og bind dem med kødsnor, så skinken sidder fast.

3. Gril mørbraderne på alle sider på en varm grill i ca. 20 minutter, eller steg dem på en varm grillpande, til de er gennemtilberedte. Husk at vende dem, så de får lige meget varme på alle sider.

4. Lad kødet hvile i 10 minutter, inden du skærer det i skiver.

Prøv også: Kylling i parmaskinke og sprød salat

Læs mere om: