minestronesuppe
Hovedretter

Minestronesuppe med kylling og pancetta

En skøn suppe at holde varmen på i den kolde tid. Brug fuldkornsspaghetti, hvis du gerne vil have lidt flere fibre indenbords. Her får du opskriften på minestronesuppe med kylling og pancetta

Minestronesuppe med kylling og pancetta til 4 personer

Tid: 35 minutter.
 
DET SKAL DU BRUGE TIL MINESTRONESUPPE
400 g kyllingeinderfilet
3 fed hvidløg
1 skalotteløg
4 gulerødder
150 g pancetta
2 spsk. olivenolie til stegning
1½ dl hvidvin
1½ l hønsebouillon
1 spsk. tomatpuré
1 squash
½ fennikel
50 g spaghetti
1 tsk. tørrede chiliflager
salt og friskkværnet peber
 
TIL SERVERING
groft brød
frisk rosmarin
 
Vild med minestronesuppe? Så prøv en af vores andre lækre suppe-opskrifter her
 

Opskrift - sådan laver du minestronesuppe med kylling og pancetta

 
1. Skær kyllingefileterne i mindre stykker. 
 
2. Pil og hak hvidløg og løg. Skræl gulerødder, og skær dem i skiver. Skær pancetta i tern, og steg dem i olie på en dyb pande eller i en gryde. Tilsæt hvidløg, løg og halvdelen af gulerodsskiverne (gem resten til senere), og lad det stege lidt med. Hæld vin på, og lad det koge i 2 minutter. Tilsæt bouillon, tomatpuré og kylling, og bring det i kog.
 
3. Skyl squash og fennikel, skær dem i tynde skiver, og læg dem i suppen. Knæk spaghettien, og lad den koge med i suppen i ca. 15 minutter sammen med resten af gulerødderne. Krydr med chiliflager, salt og peber.
 
4. Servering: Servér minestronesuppe med brød og et drys rosmarin.
 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Kalvekotelet med blomkålspuré og stegte svampe - få opskriften her

Onsdag: Schnitzel med blomkålsrisotto og ristet grønkål - få opskriften her

Torsdag: Laks med stuvet spinat og kogte kartofler - få opskriften her

Fredag: Flæskesteg på grove grøntsager med kold estragondressing - få opskriften her