Minestronesuppe med gnocchi og bacon
Hovedretter

Minestronesuppe med gnocchi og bacon

Når vi nærmer os efteråret, får mange lyst til lækker suppe. I denne minestrone er de sædvanlige nudler skiftet ud med gnocchi, som er en slags pasta lavet med kartofler. Her får du opskriften på minestronesuppe med gnocchi og bacon

Tid i alt: 30 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

500 g gnocchi
150 g bacon i et helt stykke
1 spsk. olivenolie til stegning
2 løg
3 fed hvidløg
3 gulerødder
1 squash
3 stilke bladselleri
1 håndfuld frisk timian
salt og friskkværnet peber
2 dåser hakkede tomater
70 g koncentreret tomatpuré
6 dl grøntsagsbouillon
3 laurbærblade

TIL SERVERING

50 g bacon i et helt stykke
frisk basilikum
1 brød

Opskrift - sådan laver du minestronesuppe med gnocchi og bacon 

1. Skær bacon i tern, og steg dem i olie i en gryde, til de er sprøde. Pil og hak løg, og pil og pres hvidløg. Hæld en smule mere olie i gryden, og svits løg og hvidløg sammen med bacon. Skræl gulerødder, skyl squash, og skær begge dele i små tern. Rens bladselleri, og skær i tynde skiver. Tilsæt grøntsagerne, og lad dem svitse med. Krydr med timianblade, salt og peber. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, bouillon og laurbærblade, og bring gryden i kog. Læg låg på, og lad suppen simre i 15 minutter. Tilsæt gnocchi, og lad dem koge med i 5-10 minutter, til de er al dente. Smag suppen til.
 
2. SERVERING: Skær bacon i tern, og steg dem sprøde på en tør pande. Afdryp dem på fedtsugende papir, og drys over suppen sammen med plukket basilikum. Servér med lunet brød til.
 

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Indiske kyllingespyd med grøntsagspakora – Få opskriften her

Tirsdag: Måltidssalat med vandmelon og ristet feta – Få opskriften her

Onsdag: Spinatlasagne med røget laks – Få opskriften her

Fredag: Nudelwok med sesammarineret bøf – Få opskriften her