Minestronesuppe med gnocchi og bacon
Mad

Minestronesuppe med gnocchi og bacon

23. august 2018
af Emma Martiny
Foto: Winnie Methmann
Når vi nærmer os efteråret, får mange lyst til lækker suppe. I denne minestrone er de sædvanlige nudler skiftet ud med gnocchi, som er en slags pasta lavet med kartofler. Her får du opskriften på minestronesuppe med gnocchi og bacon
4 personer
Tid i alt 30 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 500 g gnocchi
  • 150 g bacon i et helt stykke
  • 1 spsk. olivenolie til stegning
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 3 gulerødder
  • 1 squash
  • 3 stilke bladselleri
  • 1 håndfuld frisk timian
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 70 g koncentreret tomatpuré
  • 6 dl grøntsagsbouillon
  • 3 laurbærblade

TIL SERVERING

  • 50 g bacon i et helt stykke
  • frisk basilikum
  • 1 brød

Opskrift - sådan laver du minestronesuppe med gnocchi og bacon

1. Skær bacon i tern, og steg dem i olie i en gryde, til de er sprøde. Pil og hak løg, og pil og pres hvidløg. Hæld en smule mere olie i gryden, og svits løg og hvidløg sammen med bacon. Skræl gulerødder, skyl squash, og skær begge dele i små tern. Rens bladselleri, og skær i tynde skiver. Tilsæt grøntsagerne, og lad dem svitse med. Krydr med timianblade, salt og peber. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, bouillon og laurbærblade, og bring gryden i kog. Læg låg på, og lad suppen simre i 15 minutter. Tilsæt gnocchi, og lad dem koge med i 5-10 minutter, til de er al dente. Smag suppen til. 2. SERVERING: Skær bacon i tern, og steg dem sprøde på en tør pande. Afdryp dem på fedtsugende papir, og drys over suppen sammen med plukket basilikum. Servér med lunet brød til. Få indkøbslisten til hele uge her

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også