
Marinering, kylling: Mindst 1 time 1. CHILIMARINADE: Pres hvidløg. Skræl og riv ingefær fint. Bland alle ingredienser til marinaden. 2. Vend kyllingestrimlerne i marinaden. Lad dem trække mindst 1 time på køl, gerne op til 1 døgn. 3. PAKORA: Bland kikærtemel, gurkemeje, garam masala, hvidløgspulver og salt i en skål. Rør vand i, så du får en klistret dej uden klumper. Hak koriander fint. Pil og skær rødløg i tynde skiver. Rør det i dejen. Skyl squash, og skær i tynde strimler med en kartoffelskræller. Rør strimlerne i dejen. Stil dejen på køl i mindst 30 minutter. 4. RAITA: Skyl og skær agurk i meget små tern. Hak mynte fint. Rør det sammen med yoghurt, spidskommen og salt. 5. Tænd ovnen på 200°, eller tænd for grillen. Sæt kyllingestrimlerne på spyd. Steg dem enten på grill-en eller i ovnen i ca. 15 minutter. 6. PAKORA, FORTSAT: Opvarm en gryde med 3 cm olie i bunden. Når olien syder, så steg portioner af pakoradej i ca. 30 sekunder på hver side, 1 ad gangen, til de er gyldne og sprøde. Afdryp på fedtsugende papir. Servér pakora med raita og kyllingespyd. Få indkøbslisten til hele uge her
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.