madplan
Hovedretter

Madplan: Torsk, pizza og tagliata

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have torsk med rustik auberginesauce, pizza med rødbede og ricotta og tagliata med ovnbagte kartofler. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

 

 

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Torsk med rustik auberginesauce - Få opskriften her

Tirsdag: Pizza med rødbede og ricotta - Få opskriften her

Onsdag: Blomkålskarry med sprøde kikærter - Få opskriften her

Torsdag: Pappardellepasta med svampe-ragout - Få opskriften her

Fredag: Tagliata med ovnbagte kartofler - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK: 
600 g torskefilet
600 g oksemørbrad
 
FRUGT OG GRØNT:
1 kg kartofler
4 løg
7 fed hvidløg
1 blomkål
3 auberginer
3 store rødbeder
2 stilke bladselleri
250 g portobellosvampe
250 g champignoner
100 g kejserhatte
125 g rucola
500 g cherrytomater
2 limefrugter
1 usprøjtet citron
3 cm frisk ingefær
1 bundt frisk timian
1 bundt bredbladet persille
3 stilke frisk rosmarin
1 bundt frisk koriander
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL: 
175 g parmesan
2½ dl ricotta
2 dl græsk yoghurt 10 %
4 spsk. smør
20 g gær
650 g hvedemel, f.eks. tipo 00
500 g friske lasagneplader
100 g pinjekerner
1 dåse hakkede tomater
1 spsk. kapers
360 g grønne oliven
1 dl rosiner
3 ansjoser
2 spsk. rødvinseddike
2 spsk. balsamicoeddike
½ spsk. rød karrypasta
1 dåse kokosmælk
140 g koncentreret tomatpuré
1 dåse kikærter
4 dl basmatiris
1 flute
1 dl hvidvin
2 dl grøntsagsbouillon
175 g aioli
1 spsk. karry
2 spsk. garam masala
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE: 
olivenolie
salt og peber
1 tsk. sukker
1 tsk. flagesalt