madplan
Hovedretter

Madplan: Torsk, oksedeller og quinoa-lasagne

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. torsk med urtecrust og lun gulerodssalat, græske oksefrikadeller med rødbede-tzatziki og feta-kartofler og quinoa-lasagne med masser af grøntsager. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

 

 

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

 

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

 

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Torsk med urtecrust og lun gulerodssalat - Få opskriften her

Tirsdag: Græske oksefrikadeller med rødbede-tzatziki og feta-kartofler - Få opskriften her

Onsdag: Quinoa-lasagne med masser af grøntsager - Få opskriften her

Torsdag: Polenta med kyllingelår og bagte peberfrugter - Få opskriften her

Fredag: Flammkuchen med kartofler, rødløg og bacon - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK
4 torskefileter
500 g hakket oksekød
4 hele kyllingelår
200 g god bacon i tern
 
FRUGT OG GRØNT
1 kg kartofler
2 bagekartofler
800 g gulerødder
300 g rødbeder
2 auberginer
1 squash
4 røde peberfrugter
2 store butternutsquash
5 blade frisk grønkål (evt. lilla)
50 g rucola
2 løg
2 rødløg
9 fed hvidløg
2 usprøjtede citroner
1 bundt frisk koriander eller mynte                 
1 håndfuld frisk mynte
1 håndfuld bredbladet persille
1 håndfuld frisk timian
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL
150 g parmesan
150 g feta
250 g ricotta
2 friske mozzarellakugler
3 dl græsk yoghurt 10 %
2 dl cremefraiche 38 %
1½ dl sødmælk
20 g gær
1 dåse butterbeans
1 dåse artiskokhjerter i vand
2 dåser hakkede tomater
140 g koncentreret tomatpuré
1 grøntsagsbouillonterning
50 g solsikkekerner
2 dl quinoa
1 dl chiafrø
250 g majsgryn (f.eks. fra Urtekram)
100 g rugmel
500 g pizzamel (tipo 00)
2 spsk. rødvinseddike
4 skiver rugbrød
3 spsk. tørret oregano
1 spsk. tørret basilikum
1 tsk. friskrevet muskatnød
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE
olivenolie
salt og friskkværnet peber
1 tsk. sukker