Hovedretter

Madplan til hele ugen - uge 48

Denne uges madplan byder bl.a. på rødløgssuppe med ostetoast, wraps med svinekød og slaw af rosenkål og gedekoteletter med auberginer de luxe

Denne uges madplan byder på

MANDAG: Rødløgssuppe med ostetoast - Få opskriften her

TIRSDAG: Lynstegt kylling & thaibasilikum - Få opskriften her

ONSDAG: Stegte nudler med rejer, svampe & peanuts - Få opskriften her

TORSDAG: Wraps med svinekød og slaw af rosenkål - Få opskriften her

FREDAG: Gedekoteletter med auberginer de luxe - Få opskriften her

Til ugens madplan skal du bruge

FRUGT OG GRØNT
1 æble
1 citron
2 limefrugter
ingefær
1 avocado
sprød salat
2 hjertesalater
koriander
thaibasilikum
timian
1 bundt forårsløg
1 rød chili 
200 g østershatte
600 g champignoner
2 små auberginer
300 g rosenkål
 
KOLONIALVARER
groft brød
nudler (gerne brede risnudler)
peanuts
østerssauce
4 store wraps
300 g mosede tomater
evt. sød chilisauce
evt. chipotlesauce 
 
KØL OG FRYS
2 æg
1 bøffelmozzarella (125 g)
smør
gruyere eller anden salt fast ost
100-150 g rejer uden skal
2 kyllingebryster
300 g svinekød i strimler
4-6 små gedekoteletter
 
TJEK DESUDEN, AT DU HAR
olivenolie
olie til stegning
flydende honning
salt, peber, sukker
æbleeddike
soja 
rødvin
8 dl kalvefond/grøntsagsbouillon
½ kg rødløg
9 fed hvidløg
grove ris