Hovedretter

Madplan: Thai-fiskefrikadeller, mørbrad og tortillas

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have thai-fiskefrikadeller, mørbrad i fad og mexicansk tortillaskål. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

 

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

 

Mandag: Thai-fiskefrikadeller med spicy agurkesalat - Få opskriften her

Tirsdag: Speltsalat med bagte pærer og gedeost - Få opskriften her

Onsdag: Mørbrad i fad med pikant-sauce - Få opskriften her

Torsdag: Mexicansk tortillaskål med kylling og grønt - Få opskriften her

Fredag: Fyldt kalkunbryst med græskarfritter - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK: 
500 g fiskefars (f.eks. af torsk)
150 g rejer
300 g serranoskinke
100 g bacon i tern
500 g kyllingebrystfilet
1 kalkunbrystfilet
1 svinemørbrad
 
FRUGT OG GRØNT: 
2 store løg
2 store rødløg
6 fed hvidløg
4 forårsløg
1 hokkaidogræskar
2 porrer
2 røde peberfrugter
3 peberfrugter i forskellige farver
375 g champignoner
1 moden avocado
2 agurker
250 g blandet grøn salat
1 icebergsalat
2 cm frisk ingefær
½ frisk rød chili
1½ usprøjtet limefrugt
2 pærer
1 bundt frisk koriander
1 bundt frisk timian
1 håndfuld frisk basilikum
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL: 
1 dl cremefraiche 18 %
100 g flødeost naturel
200 g pikantost
100 g frisk gedeost
4 dl basmatiris
4 dl bulgur
3 dl speltkerner
1 dåse hakkede tomater
1 spsk. koncentreret tomatpuré
4 store hvedetortillaer
1 dåse sorte bønner
230 g tomatsalsa
50 g soltørrede tomater i olie
1 dl aioli
1 tsk. hvidløgspulver
1 spsk. fiskesauce
1 spsk. rød karrypasta
1 dl risvinseddike
1 dl sød chilisauce
1 fuldkornsflute
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE: 
salt og peber
olivenolie til stegning
smagsneutral olie til stegning
smør til stegning
balsamicoeddike
1½ spsk. honning
1 tsk. dijonsennep
½ tsk. tørrede chiliflager
1 tsk. røget paprika
2 tsk. stødt koriander
kødsnor