madplan
Hovedretter

Madplan: Tatar, torsk og andebryst

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have tatar med æggeblomme, brændt og dampet porre og bagte søde kartofler, bagt torsk med blomkål, hasselnødder og oliven-bruschetta og rosastegt andebryst med broccolisalat og pasta. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med FEMINAs madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

 

FEMINAs madplan i denne uge byder på

 

Mandag: Tatar med æggeblomme, brændt og dampet porre og bagte søde kartofler - Få opskriften her

Tirsdag: Bagt torsk med blomkål, hasselnødder og oliven-bruschetta - Få opskriften her

Onsdag: Rosastegt andebryst med broccolisalat og pasta - Få opskriften her

Torsdag: Stegt nakkefilet med palmekål, croutoner og løg - Få opskriften her

Fredag: Oksebøf med bagte kartofler, bearnaisedressing og broccoli - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

Kød og fisk
600 g hakket kalve- eller oksekød til tatar
600 g torskefilet uden skind
1 lille nakkefilet (ca. 800 g)
2 andebryster 
4 oksebøffer (f.eks. entrecote eller ribeye)
 
Frugt og grøntsager
1 palmekål (eller savojkål) 
1 blomkål
2 broccoli
4 store søde kartofler
4 bagekartofler
4 porrer
1 hvidløg
4 bananskalotteløg
1 bundt ærteskud
1 bundt estragon
2 potter timian
 
Ferskvarer og kolonial
4 æg
½ l cremefraiche 5 %
100 g mayonnaise 
2 spsk. grov sennep
1 glas grøn pesto
1 glas sorte oliven uden sten
100 g hasselnødder
100 g mandler
250 g pastapenne
4 tykke skiver rugbrød
1 flute
 
Du skal også bruge
olivenolie
karry
honning
salt og friskkværnet peber