Hovedretter

Madplan: Tærte, suppe og lasagne

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have grov spinattærte med laks og pinjekerner, ærtesuppe med bacon og ærteskud og klassisk lasagne med blandet grøn salat. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Kylling i karry med æble og spidskålssalat - Få opskriften her

Tirsdag: Grov spinattærte med laks og pinjekerner - Få opskriften her

Onsdag: One pot-pasta med tomater, chorizo og basilikum - Få opskriften her

Torsdag: Ærtesuppe med bacon og ærteskud - Få opskriften her

Fredag: Klassisk lasagne med blandet grøn salat - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK:
500 g hakket oksekød 
300 g bacon i skiver
100 g tørret chorizo
200 g fersk laksefilet
 
FRUGT OG GRØNT:
4 løg
3 fed hvidløg
½ skalotteløg 
300 g frisk spinat
3 gulerødder
½ squash
3 stilke bladselleri
200 g blandet salat
250 g cherrytomater
1 usprøjtet citron
2 potter frisk basilikum
1 potte ærteskud
1 potte dild
1 potte frisk kørvel
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL: 
4 dl mælk
15 g smør
75 g mascarpone
½ dl piskefløde
1 dl cremefraiche 18 %
200 g hytteost
125 g friskrevet parmesan
3 æg
250 g friske lasagneplader
400 g tørret pasta, f.eks. tagliatelle
3 dåser hakkede tomater
70 g koncentreret tomatpuré
2 spsk. hakkede soltørrede tomater i olie
1¼ l hønsebouillon
6½ dl grøntsagsbouillon 
1 dl rødvin
3 spsk. rødvinseddike
60 g pinjekerner
100 g grahamsmel
50 g havregryn
50 g hvedemel
1 godt brød
500 g ærter fra frost
½ tsk. stødt muskatnød
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE: 
Salt og peber
Olie til stegning
1 tsk. tørret oregano
1½ tsk. sukker
½ tsk. tørrede chiliflager
2 tsk. tørret rosmarin
1 tsk. dijonsennep