madplan
Hovedretter

Madplan: Tacos, culottesteg og linsesalat

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have tacos med barbecuemarinerede rejer, culottesteg med bagte kartofler og bearnaisesmør og lun linsesalat med rodfrugter og gedeost. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

 

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

 

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

 

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Tacos med barbecuemarinerede rejer - Få opskriften her

Tirsdag: Sød kartoffelsuppe med grønkålspesto - Få opskriften her

Onsdag: Culottesteg med bagte kartofler og bearnaisesmør - Få opskriften her

Torsdag: Vitello tonnato-sandwich - Få opskriften her

Fredag: Lun linsesalat med rodfrugter og gedeost - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK: 
300 g tigerrejer med skal
1 kg kalveculotte (til 2 dage)
 
FRUGT OG GRØNT:
4 store bagekartofler
500 g gulerødder (eller andre rodfrugter)
500 g pastinakker (eller andre rodfrugter)
500 g søde kartofler
½ spidskål
7 blade frisk grønkål
2 løg
1 lille rødløg
11 fed hvidløg
125 g blandet grøn salat
125 g rucola
2 modne avocadoer
2 citroner
100 g frisk salvie
1 håndfuld frisk koriander
2 håndfulde frisk rosmarin
1 håndfuld frisk estragon
1 håndfuld frisk rosmarin
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL:
215 g smør
2 dl piskefløde
75 g parmesan
180 g fast gedeost i rulle
2 dl god mayonnaise
2 spsk. koncentreret tomatpuré
1 spsk. brun farin
3 spsk. hvidvinseddike
2 spsk. bearnaiseessens
1½ spsk. srirachasauce (stærk chilisauce)
½ l hønsebouillon
6 dl grøntsagsbouillon 
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. honning
3 spsk. kapers
1 dåse tun i olie
3 dl tørrede belugalinser
5 ansjoser
150 g mandler
12 små hvedetortillaer
1 focacciabrød
1 groft brød
2 tsk. tørret rosmarin
1 tsk. røget paprika
2 tsk. tørret oregano
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE:
olivenolie
salt og friskkværnet peber