madplan
Hovedretter

Madplan: Sushi, kyllingespyd og luksus-bolognese

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have sushi med rejer og asparges, gyros-kyllingespyd med pitachips og tzatziki og pasta med luksus-bolognese. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Sushi med rejer og asparges - Få opskriften her

Tirsdag: Burger med edamame-bøf og chilimayo - Få opskriften her

Onsdag: Gyros-kyllingespyd med pitachips og tzatziki - Få opskriften her

Torsdag: Koteletter med grøn bulgursalat - Få opskriften her

Fredag: Pasta med luksus-bolognese - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK: 
150 g rejer fra frost
500 g kylling i strimler
4 nakkekoteletter
500 g hakket oksekød
150 g pancetta
 
FRUGT OG GRØNT:
3 løg
2 små rødløg
11 fed hvidløg
1½ agurk
4 modne avocadoer
4 stilke bladselleri
1 bundt grønne asparges
1 bundt radiser
2 gulerødder
375 g blandet grøn salat
2 usprøjtede citroner
1 bundt bredbladet persille
1 håndfuld frisk basilikum
1 håndfuld frisk oregano
1 håndfuld frisk mynte
1 håndfuld frisk dild
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL:
150 g feta
25 g parmesan
2 dl yoghurt naturel 3,5 %
3 dl græsk yoghurt 10 %
2 æg
2 dl god mayonnaise
500 g edamamebønner uden bælg, fra frost
2 dåser hakkede tomater
200 g koncentreret tomatpuré
4 burgerboller
4 dl sushiris
3 spsk. risvinseddike (eller hvidvinseddike)
2 tsk. hvidvinseddike
6 ark tørret noritang
sojasauce
syltet ingefær
2 dl rødvin
400 g spaghetti
3 dl bulgur
3 spsk. chiafrø
4 pitabrød
1 dl græskarkerner
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. honning
2 laurbærblade
2 spsk. gyroskrydderi
2 tsk. tørrede chiliflager
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE: 
salt og peber
olivenolie
1 sushirullemåtte
8 grillspyd
 
 
Læs mere om: