Torsdag, 25. juli 2019 - 7:49 - af Emma Martiny, Foto: Winnie Methmann
Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.
Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.
Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her
Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her
Mandag: Sushi med rejer og asparges - Få opskriften her
Tirsdag: Burger med edamame-bøf og chilimayo - Få opskriften her
Onsdag: Gyros-kyllingespyd med pitachips og tzatziki - Få opskriften her
Torsdag: Koteletter med grøn bulgursalat - Få opskriften her
Fredag: Pasta med luksus-bolognese - Få opskriften her
TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE
KØD OG FISK:
150 g rejer fra frost
500 g kylling i strimler
4 nakkekoteletter
500 g hakket oksekød
150 g pancetta
FRUGT OG GRØNT:
3 løg
2 små rødløg
11 fed hvidløg
1½ agurk
4 modne avocadoer
4 stilke bladselleri
1 bundt grønne asparges
1 bundt radiser
2 gulerødder
375 g blandet grøn salat
2 usprøjtede citroner
1 bundt bredbladet persille
1 håndfuld frisk basilikum
1 håndfuld frisk oregano
1 håndfuld frisk mynte
1 håndfuld frisk dild
FERSKVARER OG KOLONIAL:
150 g feta
25 g parmesan
2 dl yoghurt naturel 3,5 %
3 dl græsk yoghurt 10 %
2 æg
2 dl god mayonnaise
500 g edamamebønner uden bælg, fra frost
2 dåser hakkede tomater
200 g koncentreret tomatpuré
4 burgerboller
4 dl sushiris
3 spsk. risvinseddike (eller hvidvinseddike)
2 tsk. hvidvinseddike
6 ark tørret noritang
sojasauce
syltet ingefær
2 dl rødvin
400 g spaghetti
3 dl bulgur
3 spsk. chiafrø
4 pitabrød
1 dl græskarkerner
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. honning
2 laurbærblade
2 spsk. gyroskrydderi
2 tsk. tørrede chiliflager
DU SKAL OGSÅ BRUGE:
salt og peber
olivenolie
1 sushirullemåtte
8 grillspyd