madplan
Hovedretter

Madplan: Suppe, fisk og bøf

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have nudelsuppe med kylling, selleri og ingefær, sprødstegt fisk med rodfrugtfritter og sauce tatare og côte de boeuf med hvidløgskartofler og grillet julesalat. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med FEMINAs madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

 

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

 

FEMINAs madplan i denne uge byder på

Mandag: Nudelsuppe med kylling, selleri og ingefær – Få opskriften her

Tirsdag: Sprødstegt fisk med rodfrugtfritter og sauce tatare – Få opskriften her

Onsdag: Quinoa-risotto med butternutsquash, svampe og parmesan – Få opskriften her

Torsdag: Koteletter med pasta-broccoli-salat i ostesauce – Få opskriften her

Fredag: Côte de boeuf med hvidløgskartofler og grillet julesalat – Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK
1 hel kylling (ca. 1½ kg)
800 g torskefilet
4 svinekoteletter med skaft
ca. 1 kg côte de boeuf (i et stykke)
 
FRUGT OG GRØNT
1 knoldselleri (800 g)
1 butternutsquash
1 stort broccoli (500 g)
500 g kartofler
3 rødbeder (ca. 300 g)
3 bagekartofler (ca. 300 g)
150 g frisk grønkål
150 g østershatte
4 julesalater
1 helt hvidløg
1 skalotteløg
2 løg
2 gulerødder
1 bundt forårsløg
1 bundt koriander
1 bundt dild
1 bundt estragon
1 bundt purløg
½ bundt bredbladet persille
4 cm frisk ingefær
1 citron
2 limefrugter
1 granatæble
 
FERSKVARER OG KOLONIAL
5½ dl piskefløde
1 dl cremefraiche 9 %
2 dl god mayonnaise
3 pasteuriserede æggeblommer
55 g smør
250 g mascarpone
100 g blå ost
50 g frisk parmesan
350 g hvedemel
300 g nudler
250 g pastapenne
200 g quinoa
100 g sukker
25 g rørsukker
25 g havregryn
50 g cashewnødder
25 g mandelflager
2 spsk. groftmalet kaffe
1 spsk. kakaopulver
1 pakke ladyfingers
1 l misobouillon (f.eks. af mærket Clearspring)
7½ dl grøntsagsbouillon
2 spsk. kapers
2 cornichoner
1 l olie til fritering
1 pilsnerøl (33 cl)
1 dl marsala (dessertvin)
2 spsk. granatæblebalsamico
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE
olivenolie
½ dl hvidvinseddike
1 tsk. herbes de provence
1 spsk. tørret estragon
1 spsk. tørret oregano
1 spsk. korianderfrø
1 spsk. grov sennep
1 tsk. bagepulver
salt og friskkværnet peber