Hovedretter

Madplan: Salade niçoise, ristaffel og wraps

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have salade niçoise med ristede kartofler og grønne bønner, ristaffel-fad med kylling og kokosmælk og spinatwraps med hummus, linser og feta. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

 

 

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Salade niçoise med ristede kartofler og grønne bønner – Få opskriften her

Tirsdag: Toast af søde kartofler med svampe og æg – Få opskriften her

Onsdag: Ristaffel-fad med kylling og kokosmælk – Få opskriften her

Torsdag: Spinatwraps med hummus, linser og feta – Få opskriften her

Fredag: Mexicansk skål med avocado-ris og quick pulled beef – Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK
2 tunbøffer
1 hel kylling
600 g oksemørbrad 
 
FRUGT OG GRØNTSAGER
½ kg kartofler
8 søde kartofler
500 g blandede svampe
½ hvidkål
2 modne avocadoer
2 løg
9 fed hvidløg
1 citron
2 limefrugter
2 hoveder romainesalat
1 icebergsalat
200 g frisk spinat
1 håndfuld blandede krydderurter, fx persille, dild og basilikum
2 håndfulde bredbladet persille
1 håndfuld frisk koriander
2 æbler
2 bananer
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL
11 æg
1 dl piskefløde
1 dl cremefraiche 18 %
1 dl mælk
50 g pecorinoost 
150 g feta
4 dl ris
3 dl brune ris
3 dl belugalinser
2 dl finvalsede havregryn
1 glas sorte oliven
1 glas kapersbær
1 glas artiskokhjerter i olie
1 dåse kokosmælk
1 dåse kikærter
1 dåse sorte bønner
½ dl tahin (sesampasta)
1 dl rosiner
1 dl ristede kokosflager
1 dl mangochutney
½ kg frosne grønne bønner
 
DET SKAL DU OGSÅ BRUGE
olivenolie
smør
salt og friskkværnet peber
hvidvinseddike
honning
dijonsennep
ahornsirup 
æblecidereddike
hønsebouillon 
grøntsagsbouillon 
oksebouillon
karrypulver
stødt spidskommen
røget paprika
hvidløgspulver
stødt koriander
cayennepeber