Hovedretter

Madplan: Pho-suppe, galette og luksusburger

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have vietnamesisk pho-suppe med kylling, galette med svampefyld og luksusburger med lynsyltede agurker. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

 

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Græsk torsk med ovnkartofler og tzatziki - Få opskriften her

Tirsdag: Gnocchi med ovnbagt tomatsauce - Få opskriften her

Onsdag: Vietnamesisk pho-suppe med kylling - Få opskriften her

Torsdag: Galette med svampefyld - Få opskriften her

Fredag: Luksusburger med lynsyltede agurker - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK: 
800 g torskefilet
500 g kyllingebrystfilet
600 g hakket oksekød
150 g bacon
 
FRUGT OG GRØNT: 
1 kg kartofler
1 løg
4 fed hvidløg
200 g aspargesbroccoli 
150 g østershatte
100 g kejserhatte
250 g brune champignoner
1 hjertesalat
50 g rucola
2 blommetomater
500 g cherrytomater
2 agurker
2 røde peberfrugter
2 squash
150 g bønnespirer
1 cm frisk ingefær
1 frisk rød chili
1½ usprøjtet citron
1 potte frisk basilikum
½ potte frisk koriander
½ potte frisk timian
½ bakke bredbladet persille
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL: 
2 æg
1 æggeblomme
3 dl græsk yoghurt 10 %
100 g feta
125 g friske mozzarellakugler
150 g flødeost naturel
100 g cheddar
1 spsk. smør
500 g gnocchi
1 dåse butterbeans
360 g grønne oliven
4 burgerboller
4 spsk. tomatketchup
4 spsk. sukker
2 dl eddike
1½ l hønsebouillon
3 spsk. fiskesauce
250 g risnudler
250 g havremel
¼ tsk. cayennepeber
½ tsk. hvidløgspulver
2 laurbærblade
2 tsk. sorte hele peberkorn
1 tsk. hele korianderfrø
1 kanelstang
4 stjerneanis
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE: 
olivenolie
2 tsk. smagsneutral olie til stegning
salt og peber
1½ spsk. tørret oregano
½ tsk. røget paprika
1 spsk. balsamicoeddike
1 tsk. bagepulver
 
 

 

Læs mere om: