Hovedretter

Madplan: Oksespyd, lasagne og frittata

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have marokkanske oksespyd med sød kartoffelsalat, spinat-lasagne med pesto og linser og kartoffel-frittata med pølse og ristede svampe. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

 

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Marokkanske oksespyd med sød kartoffelsalat – Få opskriften her

Tirsdag: Spinat-lasagne med pesto og linser – Få opskriften her

Onsdag: Boller i selleri – Få opskriften her

Torsdag: Kartoffel-frittata med pølse og ristede svampe – Få opskriften her

Fredag: Coq au reisling – Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK
500 g hakket oksekød
400 g hakket kalve- og svinekød
200 g krydret pølse, f.eks. merguez eller chorizo
1 hel kylling, parteret
150 g pancetta eller bacon i et helt stykke
 
FRUGT OG GRØNTSAGER
6 løg
7 fed hvidløg
1 kg søde kartofler
400 g bagekartofler
1 knoldselleri
4 stilke bladselleri
500 g champignoner
500 g blandede svampe
1 squash
1 bakke blandet salat
500 g frisk spinat
50 g rucola
1 usprøjtet citron
1 usprøjtet æble
1 bakke bredbladet persille
½ bundt frisk mynte
1 bundt frisk salvie
 
Forkæl dig selv og få femina leveret hver uge. Køb et abonnement her
 
FERSKVARER OG KOLONIAL
7 æg
2 dl yoghurt
150 g feta
125 g frisk mozzarella
250 g ricotta
4½ dl piskefløde
500 g frisk pasta
1 pakke lasagneplader
1 glas grøn pesto
3 dl grønne delikatesselinser 
3 spsk. finvalsede havregryn
4 dl perlebyg
1 dåse hvide bønner
50 g pekannødder
1 dl tørrede tranebær
6 dl grøntsagsbouillon
4 skiver rugbrød
7 dl Riesling-hvidvin
1 tsk. stødt spidskommen
½ tsk. stødt kanel
4 laurbærblade
10 hele peberkorn
1 tsk. stødt koriander
lidt friskrevet muskatnød
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE 
salt og friskkværnet peber 
flagesalt
olivenolie
smør til stegning
evt. lidt majsstivelse
grillspyd