madplan
Hovedretter

Madplan: Mexicansk pande, kebab og laksefad

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have mexicansk pande med æg og søde kartofler, lammekebabspyd og auberginesalat med halloumi og laksefad med spinat og kartofler. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

 

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Mexicansk pande med æg og søde kartofler - Få opskriften her

Tirsdag: Svinekoteletter med polenta og bagte tomater - Få opskriften her

Onsdag: Krydret linsesuppe med kokosmælk - Få opskriften her

Torsdag: Lammekebabspyd og auberginesalat med halloumi - Få opskriften her

Fredag: Laksefad med spinat og kartofler - Få opskriften her

 

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK: 
4 svinekoteletter
500 g lammekød i tern
600 g fersk laksefilet
 
FRUGT OG GRØNT:
3 løg
6 fed hvidløg
3 forårsløg
½ kg kartofler
500 g søde kartofler
2 auberginer
500 g cherrytomater
125 g blandet grøn salat
1 moden avocado
1 usprøjtet citron
1½ limefrugt
2½ cm frisk ingefær
1 bundt frisk koriander
1 håndfuld frisk rosmarin
1 håndfuld frisk koriander
1 håndfuld frisk mynte
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL: 
6 æg
100 g cheddar
1 dl friskrevet parmesan
200 g halloumi-grillost
5 dl piskefløde
100 g friskrevet parmesan
2 dl yoghurt naturel 3,5 %
6 tsk. stødt spidskommen
3 tsk. stødt koriander
1½ tsk. røget paprika
2 spsk. stødt gurkemeje
1 tsk. hvidløgspulver
½ tsk. stødt allehånde
1 tsk. friskrevet muskatnød
2 dåser sorte bønner
2 dl hønsebouillon
½ dl grøntsagsbouillon
1 dl tomatsalsa
1 pose tortillachips (185 g)
250 g majsgryn, f.eks. fra Urtekram
4 spsk. balsamicoeddike
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. honning
1 dl rosiner
1 dl saltede mandler
4 fladbrød 
500 g helbladet spinat fra frost
300 g tørrede røde linser
2 dåser hakkede tomater
1 dåse kokosmælk
1 dl ristede kokosflager
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE: 
olivenolie til stegning
salt og friskkværnet peber
8 grillspyd