Hovedretter

Madplan: Laks, shakshuka og enebærgryde

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have laks i cremet spinatsauce, shakshuka med hummus og enebærgryde med bagt kartoffelmos og hasselnødder. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

 

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Laks i cremet spinatsauce – Få opskriften her

Tirsdag: Shakshuka med hummus – Få opskriften her

Onsdag: Pestofyldte kyllinger med søde kartoffelfritter – Få opskriften her

Torsdag: Spaghetti med portobellosvampe og soltørrede tomater – Få opskriften her

Fredag: Enebærgryde med bagt kartoffelmos og hasselnødder – Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK
500 g svinekød i tern
4 kyllingebrystfileter
500 g fersk laksefilet
120 g serranoskinke
 
FRUGT OG GRØNT
1 kg kartofler
1 kg søde kartofler
3 løg
7 fed hvidløg
2 røde peberfrugter
1 squash
500 g portobellosvampe
250 g champignoner
100 g blandet grøn salat
2 citroner, heraf mindst ½ usprøjtet
½ potte frisk rosmarin
½ potte frisk basilikum
½ bakke bredbladet persille
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL
75 g smør
2 dl mælk
7½ dl piskefløde
2½ dl cremefraiche 18 %
50 g parmesan
50 g feta
2 friske mozzarellakugler
10 æg
4 dl perlebyg
500 g spaghetti
3 dåser hakkede tomater
2 dåser kikærter
1 glas aioli
1 glas soltørrede tomater i olie
¾ dl lys tahin
4 spsk. grøn pesto
evt. madkulør
450 g hakket spinat fra frost
4 fladbrød 
50 g hasselnøddekerner
8 tørrede enebær
½ spsk. røget paprika
½ spsk. stødt spidskommen
3 tsk. stødt spidskommen
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE
salt og friskkværnet peber
olivenolie til stegning
2 spsk. hvedemel