madplan
Hovedretter

Madplan: Laks, risotto og tacos

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have glaseret lakseside med bagte gulerødder, risotto med bagte og syltede radiser og tacos med krydrede rejer og jordbærsalsa. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

 

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Glaseret lakseside med bagte gulerødder - Få opskriften her

Tirsdag: Kylling a la Toscana - Få opskriften her

Onsdag: Risotto med bagte og syltede radiser - Få opskriften her

Torsdag: Tacos med krydrede rejer og jordbærsalsa - Få opskriften her

Fredag: Kalvefrikassé med sommergrønt - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK: 
800 g kalvebov i tern
4 kyllingebrystfileter
800 g fersk lakseside
300 g tigerrejer (fra frost)
 
FRUGT OG GRØNT:
1 kg gulerødder
500 g nye gulerødder
500 g nye kartofler
250 g knoldselleri
4 rødløg
1 løg
6 fed hvidløg
2 bundter radiser
350 g ærter i bælg
1 hjertesalat
50 g rucola
1 limefrugt
1 usprøjtet citron
200 g friske jordbær
1 håndfuld frisk rosmarin
1 håndfuld frisk basilikum
1 håndfuld frisk timian
1 håndfuld bredbladet persille
1 håndfuld frisk koriander
1 bundt grønne asparges
rød skovsyre
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL:
50 g smør
5 dl piskefløde
2 æggeblommer
50 g parmesan
50 g frisk gedeost
3 spsk. hvedemel
4 dl hvidvin
1½ l hønsebouillon
1½ l kalvebouillon
1 dåse sorte bønner
20 g soltørrede tomater
500 g spaghetti
4 dl risottoris (eller grødris)
8 små hvedetortillaer
½ dl mandler
3 spsk. ahornsirup
2 dl eddike
2 spsk. honning
2 tsk. dijonsennep
1 tsk. hele peberkorn
4 laurbærblade
3 tsk. tørret oregano
1 tsk. tørret basilikum
1 tsk. tørret rosmarin
1 tsk. tørret timian
1 tsk. paprika (gerne røget)
1 tsk. stødt koriander
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE: 
salt og peber
smør og olivenolie til stegning
 
Læs mere om: