Hovedretter

Madplan: Laks, koteletter og and

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have bagt laks med pasta og grøntsagschips, krydret svinekoteletter med kartofler, æbler og svesker og appelsinstegt and og rissalat med bønner og mandler. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med FEMINAs madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

 

 

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

 

FEMINAs madplan i denne uge byder på

Mandag: Krydret kyllingebryst med røsti og bagte grøntsager - få opskriften her

Tirsdag: Bagt laks med pasta og grøntsagschips - få opskriften her

Onsdag: Krydrede svinekoteletter med kartofler, æbler og svesker - få opskriften her

Torsdag: Perleotto med rødkål og bagt butternutsquash - få opskriften her

Fredag: Appelsinstegt and og rissalat med bønner og mandler - få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK
4 kyllingebrystfileter, gerne med skind
800 g fersk laks
4 svinekoteletter
2 andebryster
 
FRUGT OG GRØNTSAGER
300 g knoldselleri
800 g rødkål
500 g grønkål
500 g butternutsquash
400 g grønne bønner
500 g rødbeder
500 g bagekartofler
500 g små kartofler
4 gulerødder
1 løg 
1 rødløg
1 skalotteløg
1 hvidløg
1 citron
2 limefrugter
3 appelsiner
4 æbler
1 bundt rosmarin
1 lille bundt salvie
1 lille bundt timian
1 lille bundt bredbladet persille
evt. 1 bakke rød skovsyre
 
FERSKVARER OG KOLONIAL
1 æg
1 spsk. smør
50 g cheddar
2 dåser hakkede tomater (800 g)
5 dl grøntsagsbouillon
3 spsk. tørret oregano
400 g tørret pasta
250 g røde ris
200 g perlespelt
100 g mandler
4 spsk. rosiner
100 svesker
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE
salt og friskkværnet peber
flagesalt
hvedemel
honning
olivenolie
balsamicoeddike