Hovedretter

Madplan: Kylling i flødetomatsauce, frikadeller med vintersalat og jordskokkesuppe med torsk

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have kylling i flødetomatsauce med svampe, frikadeller med vintersalat med kikærter, appelsin, og granatæblekerner og jordskokkesuppe med torsk, kørvel og pancetta. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her.

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Frikadeller og vintersalat med kikærter, appelsin og granatæblekerner – få opskriften her

Tirsdag: Fladbrødspizza med syrlige rødløg, valnødder og feta – få opskriften her

Onsdag: Jordskokkesuppe med torsk, kørvel og pancetta – få opskriften her

Torsdag: Spinatlasagne med valnødder og svampe – få opskriften her

Fredag: Kylling i flødetomatsauce med svampe – få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK:
500 g kyllingebrystfilet
500 g hakket svinekød
150 g pancetta i skiver
400 g torskefilet

FRUGT OG GRØNT:
500 g jordskokker
500 g kartofler
3 løg
6 rødløg
650 g brune champignoner
1 peberfrugt
100 g rucola
2 appelsiner
½ usprøjtet citron
1 granatæble
1 potte kørvel
1 håndfuld kruspersille

Få 8 numre af femina fra kun 229 kr - ingen binding! Få vores tilbud her

FERSKVARER OG KOLONIAL:
6½ dl sødmælk
3 dl piskefløde
2 æg
35 g smør
3 friske mozzarellakugler (i alt 250 g)
150 g feta
200 g friske lasagneplader
4 spsk. Hvedemel
1½ dl perlebyg
4 dl ris
1 dåse kikærter
1 dåse cherrytomater
1 spsk. koncentreret tomatpuré
150 g valnøddekerner
1,5 l grøntsagsbouillon
4 arabiske fladbrød
1 groft brød
500 g helbladet spinat fra frost
4 spsk. Æbleeddike
½ tsk. stødt allehånde
3 tsk. tørret timian
½ tsk. stødt muskatnød
1 spsk. paprika

DU SKAL OGSÅ BRUGE:
Salt og peber
Sukker
Olivenolie