madplan
Hovedretter

Madplan: Kulmule, thai-peanut-curry og ravioli

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have dampet kulmule med grønne bønner og pesto-kartofler, thai-peanut-curry med kylling og søde kartofler og ravioli med ærtepesto. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Dampet kulmule med grønne bønner og pesto-kartofler – Få opskriften her

Tirsdag: BLT-rugbrødssandwich – Få opskriften her

Onsdag: Thai-peanut-curry med kylling og søde kartofler – Få opskriften her

Torsdag: Fyldte kebab-auberginer med tabbouleh – Få opskriften her

Fredag: Ravioli med ærtepesto – Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK
4 kulmulefileter
150 g bacon i et helt stykke 
500 g kyllingekød i strimler
400 g hakket oksekød
 
FRUGT OG GRØNTSAGER
2 løg
500 g søde kartofler
1 kg små kartofler
150 g grønne bønner
2 hjertesalat
1 porre
3 auberginer
1 rød peberfrugt
500 g tomater
1 agurk
1 granatæble
3 citroner, heraf mindst 2 usprøjtede
1 limefrugt 
6 fed hvidløg
1 cm frisk ingefær
5 kaffirlimeblade
2 bundter bredbladet persille
2 bundter mynte
1 bundt koriander
1 bundt basilikum
100 g blandede krydderurter, f.eks. persille, dild og purløg
 
FERSKVARER OG KOLONIAL
1 dl piskefløde
2 æggeblommer, evt. en smule æggehvide
500 g ravioli, f.eks. med spinatfyld
1 godt rugbrød
2 dåser kokosmælk
1 glas peanutbutter
1 dl saltede peanuts
1 glas rød karrypasta
2 dl bulgur
4 dl ris
90 g pinjekerner
100 g solsikkekerner
50 g parmesan
2 dl hvidvin
150 g frosne ærter 
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE 
olivenolie
evt. avocado-olie
salt og friskkværnet peber 
hvidvinseddike 
fiskesauce 
kanel 
allehånde
friskrevet muskatnød