Hovedretter

Madplan: Kulmule, medaljoner og kødboller

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have dampet kulmule og speltsalat med sprøde grøntsager, svinemedaljoner og grillede gulerødder med ristet boghvede og pasta med kødboller og broccoli. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med FEMINAs madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

FEMINAs madplan i denne uge byder på

Mandag: Dampet kulmule og speltsalat med sprøde grøntsager - Få opskriften her

Tirsdag: Linser med bagte rødbeder, rød spidskål og feta - Få opskriften her

Onsdag: Svinemedaljoner og grillede gulerødder med ristet boghvede - Få opskriften her

Torsdag: Pasta med kødboller og broccolini - Få opskriften her

Fredag: Rosmarinstegt kyllingebryst med bønnesalat - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

Kød og fisk
800 g kulmulefilet (eller torskefilet)
600 g svinemørbrad
500 g hakket kalvekød
2 kyllingebryststege (eller 4 kyllingebrystfileter)
 
Frugt og grøntsager
1 bolsjebede (300 g)
1 squash
1 fennikel
400 g babyrødbeder
1 rød spidskål
400 g små nye gulerødder
400 g broccolini el. broccoli
500 g grønne og hvide bønner
1 frisk rød chili
2 citroner (1 usprøjtet)
1 rødløg
2 fed hvidløg
1 bundt bredbladet persille
2 bundter mynte
1 lille bundt timian
3 kviste rosmarin
1 bundt purløg
1 bundt dild
 
Ferskvarer og kolonial
2 æg
100 g feta
2 dl hytteost
125 g parmesan
3 spsk. rasp
200 speltkerner
200 g grønne linser
200 g hel boghvede
100 g hasselnødder
500 g fuldkornspasta
4 dl olivenolie
1 dl hvidvin
evt. et godt surdejshvedebrød
 
Du skal også bruge
1 spsk. tørret oregano
4 spsk. hvid balsamicoeddike
salt og friskkværnet peber