Hovedretter

Madplan: Krebinetter, speltsalat og risotto

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have krebinetter med ærtepesto og ovnbagte rodfrugter, speltsalat med lammekebab-kødboller og baba ganoush og græskarrisotto med pancetta og salvie. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

 

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

 

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

 

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Fisketacos med koriandercreme – Få opskriften her

Tirsdag: Krebinetter med ærtepesto og ovnbagte rodfrugter – Få opskriften her

Onsdag: Congee med kylling – Få opskriften her

Torsdag: Speltsalat med lammekebab-kødboller og baba ganoush – Få opskriften her

Fredag: Græskarrisotto med pancetta og salvie – Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK
600 g kullerfilet
500 g hakket kalve- og svinekød
500 g kyllingestrimler
500 g hakket lammekød
100 g pancetta
 
FRUGT OG GRØNTSAGER 
9 fed hvidløg
2 løg
1 cm frisk ingefær
1 frisk grøn chili
2 frisk rød chili
1 kg blandede rodfrugter
1 hokkaidogræskar
2 modne avocadoer
2 auberginer
2 limefrugter
2 citroner 
2 hjertesalater
1 bakke blandet salat
½ granatæble
1 bundt forårsløg
1 bundt basilikum
1 bundt salvie 
2 bundter koriander
1 bundt bredbladet persille
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL 
75 g parmesan
1 dl cremefraiche 18 %
2 æg
150 g frosne ærter
50 g pinjekerner
2 dl fuldkornsrasp
200 g jasminris
4 dl risottoris 
4 dl speltkerner
12 små tacos
1 pose tortillachips
4 spsk. sesamolie
4 spsk. sojasauce
1 pose ristede, saltede peanuts 
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE 
salt og friskkværnet peber
smør til stegning
olivenolie
hønsebouillon 
tørret koriander
stødt kanel 
tørret allehånde
friskrevet muskatnød
tahin (sesampasta)
1 lille flaske hvidvin