Hovedretter

Madplan: Frikadeller, kylling og mørbradbøffer

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have frikadeller med stuvet hvidkål og søde kartofler, fajita-kyllinge-skål og mørbradbøffer med svampesauce og hasselbackkartofler. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

 

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Laks med pistacie-crust og quinoasalat med tranebær og æble – Få opskriften her

Tirsdag: Pastasalat med grøn pesto og bagte gulerødder – Få opskriften her

Onsdag: Frikadeller med stuvet hvidkål og søde kartofler – Få opskriften her

Torsdag: Fajita-kyllinge-skål – Få opskriften her

Fredag: Mørbradbøffer med svampesauce og hasselbackkartofler – Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK
800 g lakseside
500 g hakket kalve- og svinekød
500 g kyllingebrystfilet
4 bøffer af oksemørbrad
 
FRUGT OG GRØNTSAGER
2 citroner, heraf mindst 1 usprøjtet
5 fed hvidløg
¼ rødkål
1 rødløg
1 rødt æble
1 kg gulerødder
100 g frisk spinat
3 løg
½ hvidkål
3 peberfrugter i forskellige farver
1 limefrugt
1 icebergsalat
1-2 modne avocadoer
1 håndfuld mynte
1 håndfuld persille
1 håndfuld basilikum
1 håndfuld koriander
1 håndfuld rosmarin
50 g rucola 
1 kg søde kartofler
1 kg kartofler
500 g blandede svampe
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL
100 g usaltede pistacienødder
75 g parmesan
1 lille glas kapers
3 dl sort quinoa
1 dl tørrede tranebær
500 g pasta, gerne conchiglie 
1 dåse kikærter
1 glas grøn pesto 
125 g bøffelmozzarella
1 æg
1 dl finvalsede havregryn
1 l mælk
100 g smør
50 g hvedemel
4 dl brune ris
1 dl cremefraiche 18 % eller græsk yoghurt 10 %
100 g cheddar
1 pose tortillachips
2½ dl piskefløde
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE
olivenolie
salt og friskkværnet peber
æblecidereddike
dijonsennep 
honning
tørret basilikum
friskrevet muskatnød
stødt koriander
røget paprika
hvidløgspulver
tørrede chiliflager
hønsebouillon