madplan
Hovedretter

Madplan: Frikadeller, forårsruller og muslinger

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have frikadeller med kold blomkålssalat, ovnbagte forårsruller med kylling og dampede muslinger med rodfrugtfritter og aioli. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

 

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Frikadeller med kold blomkålssalat - Få opskriften her

Tirsdag: Fillodejstarteletter med laksemousse - Få opskriften her

Onsdag: Pasta med spinatpesto - Få opskriften her

Torsdag: Ovnbagte forårsruller med kylling - Få opskriften her

Fredag: Dampede muslinger med rodfrugtfritter og aioli - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK: 
500 g hakket svine- og kalvekød
400 g hakket kylling
250 g varmrøget laks
125 g røget laks
2 kg blåmuslinger
 
FRUGT OG GRØNT:
4 løg
1 rødløg
11 fed hvidløg
1 blomkål
250 g rødbeder
250 g søde kartofler
250 g pastinakker
300 g gulerødder
250 g champignoner
125 g grønne bønner
1 bundt grønne asparges
1 spidskål
150 g frisk spinat
150 g bønnespirer
125 g feldsalat
125 g blandet grøn salat
2 dl friskbælgede ærter
½ frisk rød chili
2½ cm frisk ingefær
3½ citroner
1 limefrugt
½ moden mango
1 bundt bredbladet persille
1 bundt basilikum
1 bundt dild
1 håndfuld ærteskud
1 håndfuld purløg
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL:
3 dl cremefraiche 18 %
2 dl piskefløde
1 dl mælk
25 g parmesan
2 æg
1 æggeblomme og evt. en smule æggehvide
1 dl finvalsede havregryn
500 g pasta
2 dl tørrede grønne linser
110 g cashewnødder
50 g pinjekerner
65 g kapers
3 tsk. honning
1½ spsk. dijonsennep
brød eller rugbrød til servering
1 spsk. sojasauce
1 spsk. fiskesauce
1 dl sursød chilisauce
2 tsk. rørsukker
16 ark fillodej
4 dl hvidvin
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE: 
salt og peber
smør til stegning
olivenolie til stegning
1½ dl olivenolie
1½ dl smagsneutral olie fx majs- eller vindruekerneolie
1 fast muffinform af metal med 12 huller