madplan
Hovedretter

Madplan: Fiskesuppe, nudelsalat og broccolifrikadeller

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have fiskesuppe med knoldselleri og fennikel, asiatisk nudelsalat med and og broccolifrikadeller med vilde ris og fetadip. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

 

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

 

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

 

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

 

Mandag: Fiskesuppe med knoldselleri og fennikel - Få opskriften her

Tirsdag: Asiatisk nudelsalat med and - Få opskriften her

Onsdag: Broccolifrikadeller med vilde ris og fetadip - Få opskriften her

Torsdag: Græsk bønnefad med tzatziki - Få opskriften her

Fredag: Kyllingelår med knuste kartofler og pesto - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK 
500 g kulmulefilet uden skind og ben
2 andebrystfileter
4 kyllingelår
 
FRUGT OG GRØNT
1 kg små kartofler
500 g knoldselleri
10 fed hvidløg
2 løg
1 rødløg
2 fennikler
2 porrer
1 lille broccoli
2 agurker
150 g grønne bønner
2 modne avocadoer
150 g bønnespirer
125 g blandet grøn salat
100 g rucola
1 frisk rød chili
1 limefrugt
1½ citron
1 mango
1 bundt frisk mynte
1 bundt frisk koriander
1 bakke bredbladet persille
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL
2 æg
1½ dl piskefløde
250 g feta
2 friske mozzarellakugler a 125 g
5 dl græsk yoghurt 10 %
25 g smør 
300 g brede risnudler
4 dl vilde ris
2 dåser hakkede tomater
2 spsk. koncentreret tomatpuré
7 dl fiskebouillon
3 dl hvidvin
2 brød til servering
50 g saltede peanuts
2 spsk. peanutbutter
1 spsk. fiskesauce
1 spsk. sesamolie
250 g edamamebønner uden bælg, fra frost
1 tsk. rørsukker
2 dåser butterbeans
290 g kalamataoliven
130 g grøn pesto
1 spsk. tørret oregano
1 tsk. stødt kanel
1 knivspids chilipulver
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE
salt og friskkværnet peber
smagsneutral olie til stegning