Hovedretter

Madplan: Fiskefrikadeller, tortillapizza og mexicansk lasagne

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade, hvid tortillapizza med kartofler og mexicansk lasagne. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade - Få opskriften her

Tirsdag: Fransk bondesalat med pocherede æg - Få opskriften her

Onsdag: Hvid tortillapizza med kartofler - Få opskriften her

Torsdag: Mexicansk lasagne - Få opskriften her

Fredag: Sommerfuglekylling med hvidløg, citron og kartofler - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK: 
400 g hakket oksekød
1 hel kylling
150 g god bacon
600 g torskefilet uden skind
 
FRUGT OG GRØNT:
2 kg kartofler
600 g små nye kartofler 
1½ løg
1 rødløg
2 hele hvidløg + 3 fed hvidløg
10 g frisk rødkål
10 g gulerødder
1 agurk
1 bundt radiser
1 avocado
300 g grønne bønner
1 bundt grønne asparges
375 g blandet grøn salat
1 lille frisk rød chili
4 citroner, heraf mindst 2 usprøjtede
½ bundt frisk dild
½ bundt kruspersille
1 bundt purløg
1 bundt frisk rosmarin
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL:
5 æg
3 dl cremefraiche 18 %
200 g cheddar
2 dl mascarpone
30 g parmesan
½ dl mælk
1 dl mayonnaise
3 spsk. hvedemel
8 skiver rugbrød
280 g oliven
50 g croutoner
4 hvedetortillaer
300 g majskerner (fra frost eller dåse)
2 dåser hakkede tomater
140 g koncentreret tomatpuré
1 dåse sorte bønner
2 spsk. kapers
10 g cornichoner
250 g lasagneplader
2 tsk. honning
4 spsk. balsamicoeddike 
3 spsk. lys eddike
3 tsk. dijonsennep
30 g mørk chokolade
1 tsk. sukker
1 tsk. stødt gurkemeje
1 spsk. paprika (gerne røget)
1 tsk. stødt kanel
½ spsk. stødt spidskommen
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE: 
salt og peber
smør til stegning
olivenolie