Torsdag, 19. september 2019 - 7:15 - af Emma Martiny, Foto: Winnie Methmann
Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.
Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.
Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her
Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her
Mandag: Fiskefingre med pomfritter og hjemmelavet remoulade - Få opskriften her
Tirsdag: Kyllingefrikadeller med peanutbuttersauce og mangosalat - Få opskriften her
Onsdag: Pasta med svampe og italiensk pølse - Få opskriften her
Torsdag: Grønne kikærtefladbrød med salat og feta - Få opskriften her
Fredag: Forårsruller med svampe og svinekød - Få opskriften her
TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE
KØD OG FISK:
600 g torskefilet
400 g hakket svinekød
400 g hakket kyllingekød
300 g salsicciapølser
FRUGT OG GRØNT:
1 kg kartofler
2 rødløg
3 løg
8 fed hvidløg
3 gulerødder
10 g frisk rødkål
1 frisk rød chili
250 g portobellosvampe
500 g champignoner
100 g kejserhatte
100 g østershatte
200 g frisk spinat
250 g blandet grøn salat
150 g bønnespirer
6 cm frisk ingefær
2 usprøjtede citroner
1 mango
½ limefrugt
1 bundt bredbladet persille
1 håndfuld frisk koriander
1 håndfuld frisk timian
1 håndfuld purløg
FERSKVARER OG KOLONIAL:
3 æg
½ dl cremefraiche 18 %
2 dl yoghurt naturel 3,5 %
100 g feta
75 g parmesan
500 g frisk pasta
1 pakke forårsrulledej
1 dl hvedemel
2 dl kikærtemel
2 dl rasp
4 dl jasminris
1 spsk. kapers
10 g cornichoner
1 dl mayonnaise
1 dåse kokosmælk
4 spsk. peanutbutter
2 tsk. rød karrypasta
1 spsk. sojasauce
6 spsk. fiskesauce
2 spsk. karry
1 tsk. stødt gurkemeje
2 dl grøntsagsbouillon
1 dl risvinseddike
1 dl hvidvin
1 dl sød chilisauce
DU SKAL OGSÅ BRUGE:
Salt og peber
Smør
Olivenolie
3 dl smagsneutral olie
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. sukker
2 tsk. rørsukker