Hovedretter

Madplan: Farserede porrer, blomkålssuppe og spinatpandekager

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have farserede porrer og bagte gulerødder med brunet smør, blomkålssuppe med pinjekerner og sprøde grønkålschips og gratinerede spinatpandekager med krydret kylling. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her.

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

 

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Farserede porrer og bagte gulerødder med brunet smør  - Få opskriften her

Tirsdag: Blomkålssuppe med pinjekerner og sprøde grønkålschips  - Få opskriften her

Onsdag: Hakkebøffer i rød peberfrugtsauce med bacon - Få opskriften her

Torsdag: Grønkålstærte med laks, porre og bacon - Få opskriften her

Fredag: Gratinerede spinatpandekager med krydret kylling  - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK:
500 g hakket svinekød
250 g bacon i tern
600 g hakket oksekød
450 g kyllingebrystfilet
2 laksefileter (225 g)
 
 
FRUGT OG GRØNT:
1 blomkål
800 g små kartofler
1 stor bagekartoffel
800 g gulerødder
250 g friskhakket grønkål
75 g frisk babyspinat
2 modne avocadoer
4 porrer
4 løg
3 peberfrugter (2 røde + 1 grøn)
1 citron
4 små bananer
2 bundter persille
1 potte frisk koriander
1 frisk rød chili
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL:
10 æg
225 g smør
1,3 l sødmælk
2½ dl madlavningsfløde 18 %
400 g hytteost
200 g salatost i tern
100 g revet cheddar
2 spsk. grov sennep
1 lille dåse koncentreret tomatpuré (70 g)
1 lille dåse majs (140 g)
175 g hasselnødder
50 g pinjekerner
125 g mørk chokolade
100 g sukker
100 g flormelis
4 dl fuldkornsris
Groft fuldkornsbrød
1 l god vaniljeis
 
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE:
Salt og peber
Olivenolie
Hvedemel
Speltmel
Bagepulver
Kanel
Stødt ingefær
Rasp
Tørret rosmarin
Paprika
Røget paprika
Knust spidskommen
Stødt koriander
Grøntsagsbouillon