Hovedretter

Madplan: Burger, torsk og suppe

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have linseburger med chilimayo, dampet torsk med perlespelt og broccoli og mexicansk kyllingesuppe. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med FEMINAs madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

 

FEMINAs madplan i denne uge byder på

Mandag: Linseburger med chilimayo – Få opskriften her

Tirsdag: Dampet torsk med perlespelt og broccoli – Få opskriften her

Onsdag: Polenta-pizza med svampe og bresaola – Få opskriften her

Torsdag: Svinekæber med polenta og ristet rosenkål – Få opskriften her

Fredag: Mexicansk kyllingesuppe – Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

FISK OG KØD
12 svinekæber
400 g kyllingefilet
450 g torskefilet
70 g bresaola
 
FRUGT OG GRØNT
6 løg
3 rødløg
3 hele hvidløg
3 porrer
1 agurk
3 stængler bladselleri
1 broccoli
1 squash
2 modne avocadoer
250 g champignoner
500 g svampe, f.eks. champignoner eller portobello 
½ kg gulerødder
200 g rosenkål
1 frillice-salat
50 g rucola
1 bundt bredbladet persille
1 bundt basilikum
1 bakke rød skovsyre
1 bundt timian 
1 bundt koriander
1 bakke rødbedespirer
1 usprøjtet citron
1 limefrugt
2 æbler
 
FERSKVARER OG KOLONIAL
100 g smør
250 g cremefraiche 18 %
150 g parmesan
500 g frisk mozzarella
100 g cheddar
100 g feta
70 g tomatpuré
1 dåse hakkede tomater
1 dåse kikærter
2 dåser grønne linser
1 lille glas kapers
1 glas god mayonnaise
350 g perlespelt
500 g polenta
30 g pinjekerner
8 ciabattaboller 
1 pakke tortillapandekager
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE
olivenolie
4 dl hvidvin
hvidvinseddike
1 dl finvalsede havregryn
3 terninger hønsebouillon
1 tsk. tørrede chiliflager
½ spsk. røget paprika
½ spsk. tørret oregano
1 tsk. hvidløgspulver
1 tsk. spidskommen
1 tsk. koriander
salt og friskkværnet peber