madplan
Hovedretter

Madplan: Boller i karry, risotto og tarteletter

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have boller i karry med kokos og mango, risotto med spinat og ærter og filodejstarteletter med hønsekød og grønne asparges. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

 

 

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Dampet kylling med urter og græskarkerner – Få opskriften her

Tirsdag: Boller i karry med kokos og mango – Få opskriften her

Onsdag: Rugbrødssandwich med lakserilette – Få opskriften her

Torsdag: Risotto med spinat og ærter – Få opskriften her

Fredag: Filodejstarteletter med hønsekød og grønne asparges – Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK
8 kyllingebrystfileter
400 g hakket kalve- og svinekød
250 g varmrøget laks
 
FRUGT OG GRØNTSAGER
1 håndfuld blandede urter, f.eks. persille, dild og purløg
2 citroner, heraf mindst 1 usprøjtet
1 kg nye kartofler 
150 g grønne bønner
3 løg 
1 moden mango
1 bundt koriander
1 agurk
2 bundter ærteskud
2 fed hvidløg
1 squash
200 g frisk spinat
1 potte basilikum
200 g frosne eller friskbælgede ærter
1 bundt grønne asparges
1 bundt skovsyre
1 hovedsalat
 
FERSKVARER OG KOLONIAL
1 dl græskarkerner
4 dl hvidvin
3 dl piskefløde
30 g smør
1 æg 
4 dl fuldkorns-basmatiris
1 dåse kokosmælk
50 g cashewnødder
8 skiver rugbrød
100 g cremefraiche 18 %
4 dl risottoris
75 g parmesan 
30 g pinjekerner
4 ark filodej
 
DET SKAL DU OGSÅ BRUGE
salt og friskkværnet peber
olivenolie
karrypulver
hønsebouillon
hvedemel
hvidvinseddike
12 faste muffinforme