Hovedretter

Madplan: Blomkålscurry, fiskepie og mac and cheese

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have blomkålscurry med sprød topping og ris, fiskepie med torsk, rejer, porrer og broccoli og mac and cheese med blomkål, ærter og spidskålssalat. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Blomkålscurry med sprød topping og ris - Få opskriften her

Tirsdag: Fiskepie med torsk, rejer, porrer og broccoli - Få opskriften her

Onsdag: Fyldte squash med oksekød, mozzarella og kartoffelbåde - Få opskriften her

Torsdag: Kyllingesuppe med spinat og nudler - Få opskriften her

Fredag: Mac and cheese med blomkål, ærter og spidskålssalat - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK:
300 g torskeloins eller torskefilet (evt. fra frost)
170 g rejer i lage
200 g bacon i tern
450 g kyllingebrystfilet
400 g hakket oksekød
 
FRUGT OG GRØNT:
4 løg
1 fed hvidløg
4 porrer
4 forårsløg
4 squash
6 bagekartofler
1 spidskål
1 blomkål
1 broccoli
100 g frisk babyspinat
450 g ærter fra frost
1 potte frisk basilikum
1 bundt purløg
1 bundt persille
2 citroner
4 æbler
125 g blåbær (evt. fra frost)
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL:
175 g smør
400 g cremefraiche 18 %
2½ dl mælk
250 g mascarpone
140 g revet cheddar
100 g revet mozzarella
350 g færdigkøbt tomatsauce
1 dåse kokosmælk
1 tsk. dijonsennep
4 dl basmatiris
250 g korte makaronier
100 g nudler
75 g grovvvalsede havregryn
75 g grov rasp, f.eks. pankorasp
50 g ristede cashewnødder
30 g hasselnødder
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE:
olivenolie til stegning
sojasauce
hønsebouillon
flydende honning
1 spsk. karry
1 tsk. stødt koriander
¼ tsk. stødt chili
2 tsk. tørret oregano
1 tsk. tørret rosmarin
1 tsk. kanel
sukker
hvedemel
salt og peber