Kyllingesuppe med spinat og nudler
Hovedretter

Kyllingesuppe med spinat og nudler

Så nem og lækker, at man næsten ikke forstår, hvorfor man ikke har spist denne suppe hver dag. Her får du opskriften på kyllingesuppe med spinat og nudler

Tid i alt: 20 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

1 løg
2 porrer
2 spsk. olivenolie til stegning
1 l hønsebouillon
5 dl vand
1 tsk. sukker
2 spsk. sojasauce
100 g nudler, f.eks. ramen-nudler fra Santa Maria
450 g kyllingebrystfilet
Salt og peber
100 g frisk babyspinat

Opskrift - sådan laver du kyllingesuppe med spinat og nudler 

 
Pil og hak løg. Rens porrerne, og skær dem i tynde skiver. Steg løg og porrer i olie i en gryde i 3-4 minutter, til de er bløde. Tilsæt bouillon, vand, sukker og sojasauce, og bring suppen i kog. Tilsæt nudlerne, og kog dem i suppen i 5 minutter. Skær kyllingefilet i tynde strimler, læg dem i suppen, og lad dem koge i ca. 5 minutter. Smag suppen til med salt og peber, og tag gryden af varmen. Skyl spinaten, og vend den i suppen lige inden servering.
 

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Blomkålscurry med sprød topping og ris - Få opskriften her

Tirsdag: Fiskepie med torsk, rejer, porrer og broccoli - Få opskriften her

Onsdag: Fyldte squash med oksekød, mozzarella og kartoffelbåde - Få opskriften her

Fredag: Mac and cheese med blomkål, ærter og spidskålssalat - Få opskriften her