Opskrift - sådan laver du krydret gulerodssuppe med æbler og kørvel
1. Skræl gulerødderne, og skær dem i grove stykker. Pil løget, og hak det groft. Steg løg og gulerødder i smør i en gryde i 2-3 minutter. Tilsæt karry, spidskommen og chili, og steg videre i 1 minut. Hæld bouillon over grøntsagerne, og bring det i kog. Skru ned til lav varme, og lad suppen småkoge i 20 minutter, til gulerødderne er helt møre. Blend suppen jævn og glat direkte i gryden med en stavblender. Tilsæt fløde, og varm suppen igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber.
2. Servering: Skyl æblerne, og skær dem i små tern. Hak valnødderne groft. Anret suppen i dybe tallerkener, og top med æbletern, valnødder og frisk kørvel. Servér med brød til.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Citronpasta med ærter og bacon - Få opskriften her
Onsdag: Koteletter og smørstegt selleri med belugalinser - Få opskriften her
Torsdag: Ovnbagt æggekage med spinat og brune champignoner - Få opskriften her
Fredag: Kyllingekrebinetter med bagte rodfrugter og ærtemos - Få opskriften her