Hotdogs med rødløgsrelish
Hovedretter

Hotdogs med rødløgsrelish

Er du til gourmet eller fastfood? Med disse smukke hotdogs behøver du ikke at vælge. Her får du opskriften på hotdogs med rødløgsrelish

Tid i alt: 40 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

8 gode grillpølser
8 pølsebrød
1 hjertesalat
1 agurk
1 dl saltede mandler
4 spsk. sennep
rød skovsyre til pynt

RØDLØGSRELISH

5 rødløg
1 spsk. smør til stegning
3 spsk. hvidvinseddike
2 spsk. honning
1 tsk. hele rosa peberkorn
1 tsk. flagesalt

Opskrift - sådan laver du hotdogs med rødløgsrelish 

 
1. Pil rødløg, og skær dem i tynde både. Steg dem i smør, til de falder sammen. Tilsæt eddike, honning, peberkorn og salt, og lad det stege videre, til du får en skinnende relish. Tag det af varmen, og lad relishen køle af inden servering.
 
2. Steg pølserne, evt. på en grillpande, og lun pølsebrødene. Skyl hjertesalaten, og del den i blade. Skyl agurken, og høvl lange, tynde bånd af den med en kartoffelskræller. Hak de saltede mandler groft. Fyld pølsebrød med salat, rødløgsrelish og sennep. Top med agurkebånd, mandler og skovsyre, og servér.
 

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Dampet kuller i fad med krydderurtekartofler - Få opskriften her

Tirsdag: Fyldte portobellosvampe med bønnesalat - Få opskriften her

Onsdag: Grøn risotto med bacon - Få opskriften her

Torsdag: Kylling korma med basmatiris - Få opskriften her