DET SKAL DU BRUGE
4 kyllingebrystfileter
salt og friskkværnet peber
smør og/eller olivenolie til stegning
PASTASALAT
500 g cherrytomater
1 spsk. olivenolie
friskkværnet peber
150 g feta
400 g pastaskruer
100 g rucola
1 rødløg
HONNINGDRESSING
3 spsk. olivenolie
skal og saft af ½ usprøjtet citron
1 tsk. honning
1 tsk. dijonsennep
salt og friskkværnet peber
Opskrift - sådan laver du grillet kylling og pastasalat med bagte tomater
1. PASTASALAT: Tænd ovnen på 180°. Skyl og fordel cherrytomaterne i et ovnfast fad, vend dem med olie og peber, og smuldr fetaost over. Bag det i ovnen i 25 minutter, til tomaterne er rynkede og fetaen gylden. Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken.
2. Dup kyllingefileterne tørre, og krydr med salt og peber. Steg dem på en (grill)pande i smør og/eller olie, og skær dem i skiver.
3. HONNINGDRESSING: Pisk alle ingredienser sammen i en skål, og vend dressingen i den kogte pasta.
4. PASTASALAT, FORTSAT: Skyl rucolaen. Pil løget, og skær det i tynde skiver. Vend rucola, løg, bagte tomater og feta i pastablandingen. Top med skiver af kylling, og servér.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Tomatsuppe og ostebrødsstave med pesto – Få opskriften her
Tirsdag: Lun linsesalat med baconviklet avocado og figner – Få opskriften her
Torsdag: Friske forårsruller med krebsehaler – Få opskriften her
Fredag: Lammekebabspyd og gulerodssalat med tahindressing – Få opskriften her