Gnocchi med svampe og bacon
Hovedretter

Gnocchi med svampe og bacon

Gnocchi kan købes i velassorterede supermarkeder og er et godt alternativ til pasta. Her får du opskriften på gnocchi med svampe og bacon

Tid i alt: 30 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

500 g gnocchi
150 g god bacon i tern
250 g portobellosvampe
250 g champignoner
100 g kejserhatte
salt og peber
1 stort løg
2 fed hvidløg
1 håndfuld bredbladet persille
1 håndfuld frisk rosmarin
1 dl hvidvin
2 dl grøntsagsbouillon
75 g parmesan

Opskrift - sådan laver du gnocchi med svampe og bacon 

 
Kog gnocchi efter anvisningen på pakken, og lad dem dryppe af i en sigte. Steg bacon sprødt på en tør dyb pande, og afdryp på fedtsugende papir. Rens svampene, og skær dem i skiver. Steg dem gyldne i baconfedtet på panden, og krydr med salt og peber. Pil og hak løg, og pil og pres hvidløg. Skyl og hak persille og rosmarin fint. Lad det hele stege med i panden, til løgene bliver klare. Hæld hvidvin og bouillon i panden, og bring saucen i kog. Lad saucen simre, til den begynder at tykne. Vend kogte gnocchi i panden, og varm retten godt igennem. Riv parmesan i flager. Drys parmesan og bacon over retten, og servér straks.
 

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Lun linsesalat med bagte rødbeder og karamelliserede rødløg - Få opskriften her

Tirsdag: Fiskeboller i karry - Få opskriften her

Torsdag: Pestofyldt kylling med asparges og kartoffelbåde - Få opskriften her

Fredag: Marokkansk gryderet med oksekød - Få opskriften her