Opskrift - sådan laver du forårsruller med svampe og svinekød
1. Pil og hak løg. Pil og pres hvidløg. Steg det i halvdelen af olien i en wok eller pande. Tilsæt svinekød, og brun det. Rens og hak chili fint. Riv ingefær. Rens og snit champignoner og østershatte fint. Lad chili, ingefær og champignoner stege med i wokken. Skyl og riv gulerødder. Skyl bønnespirer. Vend det hele i wokken, og steg, til grøntsagerne falder sammen. Smag blandingen til med soja, fiskesauce og sukker. Tag det af varmen, og afkøl let. Læg 1 stykke forårsrulledej på et skærebræt med et af hjørnerne vendt mod dig. Læg en god skefuld forårsrullefyld i en stribe på tværs lidt under midten. Fold hjørnet ind over fyldet, og rul derefter forårsrullen stramt sammen, indtil du når midten. Fold siderne ind, inden du ruller den sammen. Smør de sidste kanter med lidt vand, så det lukker rullen. Gentag med alle forårsrullerne. Varm olie op på en pande, og steg rullerne i 30-60 sekunder på hver side, til de er gyldne og sprøde.
2. Servering: Servér forårsrullerne med sød chilisauce og salat til.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Fiskefingre med pomfritter og hjemmelavet remoulade - Få opskriften her
Tirsdag: Kyllingefrikadeller med peanutbuttersauce og mangosalat - Få opskriften her
Onsdag: Pasta med svampe og italiensk pølse - Få opskriften her
Torsdag: Grønne kikærtefladbrød med salat og feta - Få opskriften her